Introducció

 

El centre mèdic Dr. Stoma, esta ubicat a Son Ferrer (Calvià) és molt més que un centre mèdic, ja que comptem amb diverses especialitats i serveis, molt més enllà de la medicina convencional. Entre ells, estem enfocats amb la medicina preventiva tant en la seva aplicació com en el seu desenvolupament- Curar és un dels actes mèdics més gratificants però encara més gratificant és poder evitar l'aparició de malalties.

 

Englobant diferents disciplines sanitàries, esportives, psicològiques i nutritives, el nostre objectiu primordial és millorar la qualitat de vida de les persones. Volem aconseguir que mantinguin la seva independència, habilitats i capacitats en tots els camps vitals el major temps possible, basant-nos en la prevenció i detecció precoç.

 

El nostre centre disposa de les següents especialitats: Medicina general, fisioteràpia, psicologia, dermatologia, Cirurgia plàstica i reconstructiva, podologia, nutrició, traumatologia, i anàlisis clíniques.

 

Especialitats:

Medicina General

Dermatologia

Fisioteràpia

Psicologia

Nutricionista

Cirurgia Plàstica i Reparadora

Podologia

Laboratori d'analisis cliniques

 

Serveis pròpis i locals:

WiFi obert

Parking fàcil

Cafeteria restaurant al costat

Farmàcia

 

 

TERAPEUTA NUTRICIONAL

 

Suzanne Garaty va rebre el títol de Terapeuta Nutricional de la Facultat de Medicina Naturopática de Londres en 2014 i compta amb més de 20 anys d'experiència com a chef.Ella ha estat treballant amb homes, dones i nens que presenten condicions que inclouen Colon Irritable, problemes digestius , depressió, problemes tiroïdals i hormonals, colesterol alt, infertilitat, afeccions de la pell, control de pes, baixa energia i benestar general.Les consultories nutricionals es centren en un enfocament individualitzat que desenvolupa plans personalitzats d'alimentació, suplements i estil de vida. Suzanne recomana menjar aliments beneficiosos i terapèutics per augmentar la vitalitat i donar suport als problemes de salut rellevants de la seva pacient. << Nova imatge amb text >>

 

 

 PSICOLOGIA

 

Valoració:

Proves d'intel·ligència

Tècniques d'estudi

Tests de Personalitat

 

Depressió, Ansietat i altres trastorns de l’ànim

Tractaments de problemes pos traumàtics.

 

Tractament a través de teràpia Cognitiu-Conductual.

Demències i deteriorament cognitiu. Diagnòstic i tractaments.

Estimació cognitiva, individual o grupal.

Rehabilitació cognitiva, individual o grupal.

 

Grups setmanals o petits tallers:

Autoestima, pautes per a cuidadors de persones dependents, prevenció, hàbits de vida

saludables, motivació, tècniques de relaxació ...

 

Grups de reforç per les tardes de nens amb Necessitats Educatives

 

Especials:

TDAH

hiperactivitat

Altes capacitats

Dislèxica, etcètera

 

MEDICINA GENERAL

 

Dr.Michael Stoma, nascut al Canadà de mare Anglesa i pare Polonès, va venir a Mallorca als dos anys i ho ha considerat la seva llar des de llavors. Porta 34 anys treballant a la zona de Calvià com a metge de medicina general. Va estudiar Medicina a la U.Autonoma de Barcelona i considera l'àrea de la medicina preventiva com la mes important i fascinant, de la seva carrera.

 

 

Teléfono: 871-201-007.

Correo electrónico: info@drstoma.com

Dirección postal: Centro Medico Dr.Michael Stoma, C/.Tudo 11, Son Ferrer, Calvia 07181, Islas Baleares, Spain.

Llamen  para pedir cita.

Si tienen una urgencia llamen antes de venir para que les podamos aconsejar. Si no puede comunicar con nosotros llamen a : 112 o 061.

 

 

Telephone: (+34) 871-201-007

Email: info@drstoma.com

Postal address: Centro Medico Dr.Michael Stoma, C/.Tudó 11, Son Ferrer, Calvia 07181, Islas Baleares. SPAIN

 

Please call if you need an appointment.

If you should have an emergency please call before coming so we can give you advice. Should you not be able to contact with us please call 112 or 061. If you are calling from a foreign phone when we are closed to the public, please call +34 871 95 99 66

 

Map

Informacion/Information

Legal Notice