Artrosi

ARTROSI: El sobrepès provoca un desgast i inflamació.

 

S'ha vist la clara relació que hi ha entre el sobrepès i l'artrosi. L'excés de greix està relacionat amb la degradació del cartílag i la inflamació. Això passa per l'alliberament de leptina que està relacionat amb una resposta inflamatòria de les articulacions augmentant el risc de l'aparició o empitjorament de l'artrosi. Els obesos tenen més incidència d'artrosi a les mans que els no obesos. Les mans, en comparació als genolls són articulacions que no solen suportar pesos i tanmateix pateixen d'artrosi.

Recentment s'han publicat articles que afirmen que el consum d'un gram d'oli de peix al dia podria ajudar a reduir el dolor de pacients amb artrosi ja que s'ha vist que els àcids grassos essencials en l'oli de peix redueixen la inflamació en les articulacions . Així mateix es va trobar que un augment en els aliments rics en vitamina K, com els espinacs, el julivert i la col arrissada, ajuda als pacients amb artrosi a millorar la seva qualitat de vida.

 

Pèrdua de pes, nutrició adequada i exercici regular i moderat poden ajudar a cuidar les nostres articulacions.

Teléfono: 871-201-007.

Correo electrónico: info@drstoma.com

Dirección postal: Centro Medico Dr.Michael Stoma, C/.Tudo 11, Son Ferrer, Calvia 07181, Islas Baleares, Spain.

Llamen  para pedir cita.

Si tienen una urgencia llamen antes de venir para que les podamos aconsejar. Si no puede comunicar con nosotros llamen a : 112 o 061.

 

 

Telephone: (+34) 871-201-007

Email: info@drstoma.com

Postal address: Centro Medico Dr.Michael Stoma, C/.Tudó 11, Son Ferrer, Calvia 07181, Islas Baleares. SPAIN

 

Please call if you need an appointment.

If you should have an emergency please call before coming so we can give you advice. Should you not be able to contact with us please call 112 or 061. If you are calling from a foreign phone when we are closed to the public, please call +34 871 95 99 66

 

Map

Informacion/Information

Legal Notice